Koncert për fitoren e ushtrisë azerbajxhanase ndaj Armenisë në “TRT Muzik”

Entuziazmi për fitoren e ushtrisë së Azerbajxhanit ndaj Armenisë në Karabakun Malor do të pasqyrohet me një koncert në kanalin televiziv “TRT Muzik” të Radiotelevizionit Turk.

1530647
Koncert për fitoren e ushtrisë azerbajxhanase ndaj Armenisë në “TRT Muzik”

Entuziazmi për fitoren e ushtrisë së Azerbajxhanit ndaj Armenisë në Karabakun Malor do të pasqyrohet me një koncert në kanalin televiziv “TRT Muzik” të Radiotelevizionit Turk.

Në koncertin me titull “Ka festë në Karabak” në “TRT Muzik” në ekran do të pasqyrohen këngë heroike të Azerbajxhanit dhe valle popullore mbresëlënëse.

Solistë të koncertit do të jenë Cavit Tebrizli, Arzu Kurbani, Imran Koç dhe Senem Akdemir.

Koncerti do të transmetohet drejtpërsëdrejti në “TRT Muzik” në orën 19.45 me orën e Turqisë.Lajme të ngjashme