Publikohet lista e lagjeve më të hijshme në botë

Revista e udhëtimeve me qendër në Angli “Time Out” publikoi listën e lagjeve më të hijshme në botë.

1506006
Publikohet lista e lagjeve më të hijshme në botë

Revista e udhëtimeve me qendër në Angli “Time Out” publikoi listën e lagjeve më të hijshme në botë.

Në plan të parë dolën lagjet me lidhje të fuqishme të kulturës dhe fqinjësisë.

Në listën ku zunë vend 40 lagje, nga Turqia hyri Arnavutkoy (fshati i shqiptarëve) e Stambollit.

Kjo lagje me rrënjë historike është gjithashtu edhe një nga lagjet me të bukura të Stambollit.

 

 

Fjalët Kyçe: #Stamboll , #Time Out , #Arnavutkoy

Lajme të ngjashme