Netët e kinemasë verore në Safranbolu

Në qytetin e vjetër të Safranbolusë, i cili është në listën e UNESCO-s, është mbajtur aktiviteti “Netët e kinemasë verore”, si alternativë për artdashësit që nuk shkojnë në sallat e kinemasë për shkak të Covid-19.

1470801
Netët e kinemasë verore në Safranbolu

Në kuadër të masave kundër koronavirusit (Covid-19) për qytetarët që nuk shkojnë në sallat e kinemave në Safranbolu, qytet që bën pjesë në Listën e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s, u organizua aktiviteti “Netët e kinemasë verore”.

Aktiviteti ishte pa pagesë dhe u ndoq me interes nga qytetarët.Lajme të ngjashme