8 Marsi, Dita Ndërkombëtare e Grave

Sot në gjtihë botën gratë festojnë 8 Marsin, Dita Ndërkombëtare e Grave.

1374033
8 Marsi, Dita Ndërkombëtare e Grave

Sot festohet 8 Marsi, Dita Ndërkombëtare e Grave.

Ka gra në të gjithë botën që janë diskriminuar dhe janë përballur me përndjekje dhe sulme.

Në burimet e lajmeve çdo ditë gjejmë lajme rreth një gruaje të sulmuar, rrahur ose vrarë.

Fuqia fizike dhe kulturore e meshkujve nuk duhet të jetë arsye për sjellje të keqe ndaj grave.

Meshkujt kanë shumë detyra dhe obligime që gratë të kenë respektin që ato e meritojnë si njerëz.

Të paktën është e dobishme që një ditë të vitit të kujtojmë rëndësinë që kanë ato për ne.Lajme të ngjashme