Evanescence dha koncert në Stamboll

Fituesi i çmimit “Grammy” në muzikë, grupi rock “Evanescence” dha të premten një koncert në Stamboll, si pjesë e turneut botëror për nder të albumit të ri "Synthesis".

Evanescence dha koncert në Stamboll

Fituesi i çmimit “Grammy” në muzikë, grupi rock “Evanescence” dha të premten një koncert në Stamboll, si pjesë e turneut botëror për nder të albumit të ri "Synthesis".

Pjesëmarrësit në koncert patën rastin të ndjekin “live” hite të tilla si: "Imperfection", "Whisper", "Made of Stone", "Going Under", "Call Me When Youre Sober" dhe "Lithium" dhe e shoqëruan grupin gjatë interpretimit.

Amy Lee, solistja e grupit tha: "Stamboll! E mrekullueshme që ju shikoj përsëri të gjithëve këtu. Ju faleminderit shumë që më ftuan këtu në vendin tuaj të bukur. Ne ju duam shumë! Për mua është një nder i madh që ju keni zënë vend në zemrën dhe jetën time. Stambolli është si gjithmonë miqësor dhe ka një atmosferë magjike”.

Evanescence” e mbylli koncertin me mega-hite të paharrueshme si: "Bring Me To Life" dhe "May Immortal”, me të cilat grupi ka nisur karrierën krijuese.

Në muzikën e tij grupi bashkon elemente të zhanrit “rock”, “metal” dhe “simfonik” dhe është një nga bandat alternative tëLajme të ngjashme