Entuziazmi i Festivalit të Kulturës dhe Artit të Anadollit në Ankara

Nga ana e Bashkisë Etimesgut këtë vit filloi Festivali i 15-të Ndërkombëtar i Ditëve të Kulturës dhe Artit të Anadollit.

Entuziazmi i Festivalit të Kulturës dhe Artit të Anadollit në Ankara

Në Ankara jetohet entuziazmi i festivalit.

Nga ana e Bashkisë Etimesgut këtë vit filloi Festivali i 15-të Ndërkombëtar i Ditëve të Kulturës dhe Artit të Anadollit.  

Në festival promovohen traditat dhe zakonet e Anadollit dhe botës turke.  

Në festivalin që do të zgjasë 10 ditë, do të japin koncert edhe artistë të njohur.

Në festival do të tregohet dhe përjetohet me çdo dimension kultura turke duke filluar nga veshjet tradicionale tek shijet e krahinave.

Vizitorët e festivalit do të kenë mundësi të njihen me shije dhe kultura të ndryshme.

Në festival pritet të marrin pjesë rreth 1 milion persona.Lajme të ngjashme