Mark Hamill, aktori i “Star Wars” me yll në Walk of Fame

Mark Hamill aktori i “Star Wars” me yll në Walk of Fame

Mark Hamill, aktori i “Star Wars” me yll në Walk of Fame

Mark Hamill, aktori i njohur për rolin e tij si Luke Skywalker në filmin “Star Wars”, mori yllin e famshëm në Walk of Fame në bulevardin e Hollywood-it në Los Angeles i cili  e shenjtëron atë midis të mëdhenjve të kinemasë dhe spektaklit.

Gjithashtu i pranishëm në këtë ngjarje ishte drejtori George Lucas dhe Harrison Ford, partneri i Hamill-it i vendosur në rolin e Han Solo.

Hamilli, shumë i emocionuar dhe euforik u fotografua pranë yllit të tij në pozicionin e lotusit, ashtu si në finalen e filmit “The Last Jedi”. (ATSH)Lajme të ngjashme