Shqipëri - Gjiri i Dafinës, një zonë e paeksploruar e Karaburunit

Gjiri i Dafinës është një prej bukurive natyrore më të veçanta që ofron gadishulli i Karaburunit.

Shqipëri - Gjiri i Dafinës, një zonë e paeksploruar e Karaburunit

Gjiri i Dafinës është një prej bukurive natyrore më të veçanta që ofron gadishulli i Karaburunit.

Në morinë e gjireve detare që ka ky gadishull si, gjiri i Dafinës, gjiri i Anglezit, shpella e Haxhi Aliut, gjiri i Ariut etj, Karaburuni bëhet vendi më i bukur në plazhet detare dhe më i pa eksploruari.

Këto vende dhe gjire të bukura mund të vizitohen përmes udhëtimeve me mjete lundruese. Pozicioni strategjik e ka bërë atë të vështirë për vizitorët masivë.

Vende të pa zbuluara dhe të pa ekspozuara gjenden akoma në turizmin shqiptar.Lajme të ngjashme