Turqi - Përfaqësuesit e agjencive gjermane të udhëtimeve vizitojnë Alanyan

Në turin e vizitave të organizuar me qëllim të prezantimit të nënprefekturës Alanya të Antalyas nga ana e Unionit të Agjentëve të Udhëtimit të Turqisë (TURSAB), morën pjesë 48 operatorë të tureve turistike nga Gjermania.

Turqi - Përfaqësuesit e agjencive  gjermane të udhëtimeve vizitojnë Alanyan

Në turin e vizitave të organizuar me qëllim të prezantimit të nënprefekturës Alanya të Antalyas nga ana e Unionit të Agjentëve të Udhëtimit të Turqisë (TURSAB), morën pjesë 48 operatorë të tureve turistike nga Gjermania.

Përfaqësuesi i TURSAB-it për jashtë vendit, Huseyin Baraner në një deklaratë të bërë për gazetarët tha se turizmi në këtë nënprefekturë ka filluar me sjelljen e turistëve të parë gjermanë në këtë nënprefekturë.

Duke e bërë të ditur se mes Gjermanisë dhe Alanyas ka lidhje shumë të ngushta Baraner tha: “Ndodhemi në një pikë shumë të njohur dhe të pëlqyer për Gjermaninë. Mes shoqërive të dyja vendeve u jetua një tensionim. Ne kemi filluar me iniciativa për të hequr këtë tensionim dhe Alanyan ta vendosim sërish në krye në Gjermani”.Lajme të ngjashme