Panairi Ndërkombëtar i Librit CNR çelet me pjesëmarrjen e Presidentit Erdoan

Ky panair çelet sot me prerjen e kordeles nga Presidenti Erdoan dhe pritet të ketë një numër rekord vizitorësh dhe dashamirës së librit.

Panairi Ndërkombëtar i Librit CNR çelet me pjesëmarrjen e Presidentit Erdoan

Panairi i 4-t Ndërkombëtar i Librit CNR që zhvillohet me pjesëmarrjen e 300 shtëpive botuese nga 19 vende të ndryshme do të çelet me pjesëmarrjen e Presidentit Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan).

Për çeljen e Panairit ndërkombëtar që këtë vit zhvillohet për herë të katërt në Stamboll kanë përfunduar të gjitha punimet.

Panairi i Librit CNR që zhvillohet si një aktivitet lokal prej 3 vjetësh, këtë vit merr një dimension ndërkombëtar.

Ky panair çelet sot me prerjen e kordeles nga Presidenti Erdoan dhe pritet të ketë një numër rekord vizitorësh dhe dashamirës së librit.


Fjalët Kyçe: CNR Expo , CNR Fuar Merkezi

Lajme të ngjashme