Vdes aktorja Mary Tyler Moore, mbretëresha e televizionit në vitet ’70

Është ndarë nga jeta aktorja amerikane, Mary Tyler Moore, gjerësisht e konsideruar si mbretëresha e televizionit në vitet ’70...

Vdes aktorja Mary Tyler Moore, mbretëresha e televizionit në vitet ’70

Është ndarë nga jeta aktorja amerikane, Mary Tyler Moore, gjerësisht e konsideruar si mbretëresha e televizionit në vitet ’70, njoftuan burimet spitalore në SHBA.

Në vitet ’70, Mary revolucionoi televizionin amerikan duke sjellë një mënyrë të re të të qenit grua: Atë të gruas ‘beqare’ që punon dhe kërkon të ndërtojë fatin e saj.

Një ndër aktoret më popullore të ekranit të vogël amerikan, Mary Tyler Moore u shua në moshën 80-vjeçare në Spitalin "Greenwich", në Connecticut.Lajme të ngjashme