Ryan Reynolds ylli më i ri që i shtohet Walk of Fame

Aktori i njohur hollywoodian Ryan Reynolds, është nderuar me yll në Hollywood, Walk of Fame.

Ryan Reynolds ylli më i ri që i shtohet Walk of Fame

Aktori 40-vjeçarë gjatë shpalosjes së yllit ishte i shoqëruar nga gruaja dhe dy fëmijët e tij.

Ylli i filmit “Deadpool” dhe gruaja e tij 29-vjeçare kanë mbajtur mjaft mirë jetën e tyre private, por gjatë ceremonisë treguan se janë një familje e lumtur.Lajme të ngjashme