Aktori dhe regjisori i famshëm amerikan, Sean Penn vizitoi Stambollin

Krahas protagonistit të James Bond, Daniel Craig, fituesit të çmimit Oscar, Forest Whitaker dhe Ashley Judd, në kuadër të Samiti Botëror Humanitar që zhvillohet në Stamboll pati edhe një të ftuar tjetër të famshëm të botës së kinematografisë.

Aktori dhe regjisori i famshëm amerikan, Sean Penn vizitoi Stambollin

Krahas protagonistit të James Bond, Daniel Craig, fituesit të çmimit Oscar, Forest Whitaker dhe Ashley Judd, në kuadër të Samiti Botëror Humanitar që zhvillohet në Stamboll pati edhe një të ftuar tjetër të famshëm të botës së kinematografisë.

Aktori dhe regjisori i famshëm amerikan, Sean Penn, pas përfundimit të Festivalit të 69-të të Filmit në Canne, erdhi në Stamboll.

Në mbrëmje Ai bëri një tur në Bosfor dhe më pas darkoi i vetëm në një restorant në lagjen Karakoy. Penn u ndesh me interesin e madh të admiruesve të tij.

55 vjeçari pasi doli në fotografi me simpatizantët, më pas kaloi në lagjen Ortakoy që është qendra e argëtimit në Stamboll.Lajme të ngjashme