Instituti “Yunus Emre” organizon ekspozitë për ndikimet kulturore osmane në Maqedoni

Instituti “Yunus Emre” organizoi ekspozitën me titull “Ndikimet Kulturore Osmane në Maqedoni”. Ekspozita në Shkup pasqyron historinë dhe kulturën e përbashkët mes dy shoqërive.

Instituti “Yunus Emre” organizon ekspozitë për ndikimet kulturore osmane në Maqedoni

“Hamami Cifte” mirëpret ekspozitën e organizuar në Shkup nga Qendra Kulturore Turke e Institutit “Yunus Emre” në kryeqytetin maqedonas.

Ekspozita në fjalë, që këtë vit shënon edicionin e saj të dytë dhe shpluhuron degët e harruara të artizanatit, do të mund të vizitohet deri më datë 13 mars.Lajme të ngjashme