Suksesi i Orkestrës Filarmonike të Stambollit Borusan gjatë turneut në Evropë

Suksesi i Orkestrës Filarmonike të Stambollit Borusan gjatë turneut në Evropë

Suksesi i Orkestrës Filarmonike të Stambollit Borusan gjatë turneut në Evropë

Orkestra Filarmonike e Stambollit Borusan (BIFO), filloi turneun e muzikës të Evropës me një koncert madhështor në Vjenë.

Orkestra, me performancën e shkëlqyer u duartrokit gjatë në këmbë. Kurse rapsodia “Köçekçe" e Ulvi Cemal Erkin e drejtuar nga Sascha Goetzel la të mahnitur të gjithë të pranishmit.

Orkestra Filarmonike e Stambollit Borusan (BIFO), turneun që ka filluar me Vjenën do ta vazhdojë deri të enjten me koncertet në Friedrichshafen, Frankfurt dhe do të përfundojë me koncertin në Numberg të Gjermanisë.Lajme të ngjashme