Çmimi i TRT-së për radiot më të mira

Çmimi i TRT-së për radiot më të mira

431648
Çmimi i TRT-së për radiot më të mira

Çmimet e “Mikrofonit Magjik” që vlerësojnë radion, transmetuesin dhe programet radiofonike më të mirë kanë shpallur fituesit e tyre.

Në edicionin e katërt të ceremonisë së ndarjes së çmimeve këtë vit, Radio Urbane e Stambollit e TRT-së u vlerësua me çmimin “Radio lokale më e mirë e vitit”.

Drejtori i Përgjithshëm i TRT-së Shenoll Gëka (Şenol Göka) i cili mori pjesë në ceremoni tha se ka mjaft heronj të padukshëm që punojnë në fushën e radios.

Drejtori i përgjithshëm Goka tha:“Ata e duan radion edhe pa u parë por edhe dëgjuesi i do ata pa i parë. Kjo është arsyeja përse unë i konsideroj të gjithë heronj. Dhe mendoj se këtu unë jam ballë për ballë me shumë heronj të tillë”.

Për çmimet e radios të organizuar nga Bashkia Fatih në Stamboll nga interneti kanë mundur të votojnë edhe vetë populli.Lajme të ngjashme