Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Premiera e Star Wars: The Force Awakens në tërë botën në të njëj

Filmi i shtatë i serialit "Lufta e Yjeve: Forca Zgjohet" ("Star Wars: The Force Awakens") i cili pritej prej kohësh nga fansat, do të ketë premierën në të njëjtën orë në mbarë botën.

Premiera e Star Wars: The Force Awakens në tërë botën në të njëj

Si regjisor i filmit të parë të trilogjisë së tretë është emri që ngjit me shpejtësi shkallët e suksesit në kinematografi për kategorinë e filmave fantastikoshkencor-aksion, J.J. Abrams.

Filmi i cili ka për qëllim të tërheqë sërish shikuesit anembanë botës ka angazhuar aktorë të famshëm si Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Peter Mayhew dhe Max Von Sydow.

Filmi me skenar të Lawrence Kasdan, J.J. Abrams dhe Michael Arndt, flet për atë që ka ndodhur 30 vite pas fitores së rebelëve që kanë bërë të vazhdojë lufta në galaktikë. Në film lind republika e re por edhe rendi i ri botëror.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme