Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Prishtina gati për festat e fundvitit

Sheshi kryesor i Prishtinës të premten në mbrëmje ka marrë pamje tjetër.

Prishtina gati për festat e fundvitit

Dritat dekoruese që u vendosën nga komuna e Prishtinës për festat e fundvitit, i japin kryeqytetit pamje të ngjashme të metropoleve kryesore të botës.

KosovaPress sjell pamje dhe fotografi nga dekorimi i shesheve të Prishtinës.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme