Ekspozita e piktorit turk Ismail Acar, "Sulltanët në Shkup"

Ekspozita e veshjeve të sulltanëve osmanë ka tërhequr interes të madh në ekspozitën në Maqedoni.

419371
Ekspozita e piktorit turk Ismail Acar, "Sulltanët në Shkup"

Në kryeqytetin e Maqedonisë, gjatë këtyre ditëve është organizuar një ekspozitë shumëngjyrëshe në çarshinë e vjetër turke.

Me kontributin e Institutit Yunus Emre dhe Qendrës Kulturore turke në Shkup, në hamanin turk, për vizitorët u hap ekspozita e piktorit Ismail Acar, quajtur “Sulltanët në Shkup”.

Në ceremoninë e hapjes së ekspozitës së piktorit Ismail Acar, mori pjesë Ambasadori i Republikës së Turqisë në Shkup Ömür Şölendil, Drejtori i Institutit Yunus Emre në Shkup Mehmet Samsakçı si dhe shumë zyrtarë të tjerë nga Shkupi.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme