Ura e Londrës ndriçohet me ngjyrat e flamurit francez

Pas sulmeve terroriste në Paris në shenjë solidariteti Ura e Londrës dhe Syri i Famshëm Anglez është ndriçuar me ngjyrat e flamurit francez.

417925
Ura e Londrës ndriçohet me ngjyrat e flamurit francez

Ura e Londrës është ndezur në ngjyrat e flamurit francez.

Ngjyrat e flamurit francez këto ditë i shikon edhe në Londër.

Pas sulmeve terroriste në Paris në shenjë solidariteti Ura e Londrës dhe Syri i Famshëm Anglez është ndriçuar me ngjyrat e flamurit francez.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme