Antalja mirëpret samitin e G-20

Për liderët botëror që do të marrin pjesë në samit po përgatitet një surprizë rajonale.

Antalja mirëpret samitin e G-20

Antalja, do të presë takimin e dhjetë të samitit të G20.

Për liderët botëror që do të marrin pjesë në samit po përgatitet një surprizë rajonale.

Liderëve pjesëmarrës në samit do tu dhurohen batanije dhe çanta të punuara me leshin e famshëm të Angorës.

Mjeshtrit e qëndisjes me dorë janë duke bërë përpjekje të mëdha për të punuar në kohë të gjitha batanijet.

Batanijet me lesh natyral dhe shumëngjyrësh të dhive angora, qëndisen në tezgat natyrale pa përdorimin e makinerive.

Batanijet me një cilësi të standardëve botërorë mund të përdoren për shumë vite.

Edhe sot në Siirt një numër i madh i familjeve fitojnë të ardhurat e tyre nga punimi i këtyre batanijeve.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme