Gjilan - Besimtarë të dy feve pastrojnë bashkë kishën e xhaminë

Me nismë të kryetarit të Komunës Gjilan, Lutfi Haziri, bashkësitë fetare në Gjilan kanë pastruar sot xhaminë e njohur si “Xhamia e Mulla Idriz Gjilanit”, ndërtuar në vitin 1936 dhe Kishën “Shën Ana”, ndërtuar në vitin 1938 në fshatin Dunav të Karadakut.

349599
Gjilan - Besimtarë të dy feve pastrojnë bashkë kishën e xhaminë

Në aktivitetin e parë të “Muajit të Tolerancës dhe Solidaritetit” ka marrë pjesë Naim Aliu nga Bashkësia Islame në Gjilan, Don Dominik Qerimi nga Kisha Katolike, Naim Bllaca nga Kisha Protestante, sikurse dhe besimtarë të dy feve, njofton "Kosovapress".


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme