Mjeshtri turk i Hollywood-it prodhon sandale për pelegrinët

Turku që njihet si mjeshtri i këpucëve prej lëkure të filmave të Hollywood, Huseyin Kopar, filloi të prodhojë për një firmë, sandale rezistente ndaj ujit dhe të nxehtit të shkretëtirës për haxhinjtë që shkojnë në tokat e shenjta.

Mjeshtri turk i Hollywood-it prodhon sandale për pelegrinët

Kopar deri më sot ka stiluar dhe prodhuar këpucë prej lëkure për filma të njuhur si Aleksandri i Madh, Ngadhënjimi 1453, Harry Poter, Lord of the Rings, ‘Aregon’ dhe ‘Avatar’ etj.

Mjeshtri turk, me anë të artit të tij, bën që në tërë botën të flitet për zanatin e përpunimit të lëkurës së prejardhur prej periudhës osmane.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme