Dy artiste turke në koleksionin e artit bashkëkohor në Pekin

Veprat e Gonul Nuhoglu dhe Elektra KB, dy artiste të talentuara nga Turqia, janë zgjedhur në koleksionin e Muzeut të Artit Bashkëkohor të Pekinit.

383963
Dy artiste turke në koleksionin e artit bashkëkohor në Pekin

Siç bën të ditur kuratori i koleksionit të këtij muzeu, vepra me titull “Castle” e artistes Gonul Nuhoglu, si dhe ato të titulluara “The Journey” dhe “Procession in Colonized Territory II” të artistes Elektra KB, do të jenë pjesë e koleksionit të muzeut më të madh të artit bashkëkohor në kryeqytetin kinez.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme