Presidenti Erdogan në kinema për filmin "Letra e Fundit"

Presidenti Recep Tayyip Erdogan, bashkëshortja Emine Erdogan dhe vajza Sumeyye Erdogan ndoqën në kinema filmin “Letra e Fundit” me temë Luftën e Çanakkalasë që u shfaq për 100 vjetorin e Fitores së Luftës Detare.

Presidenti Erdogan në kinema për filmin "Letra e Fundit"

Erdogan, pasi ndoqi filmin tha se ja vlen që ky film të shihet nga të gjithë veçanërisht nga të rinjtë.
Filmi “Letra e Fundit” pra "Son Mektup" me regji të Özhan Eren shpjegon historinë emocionale të një letre që ishte shkruar në ditët e luftës por që arriti në adresë pas shumë vitesh.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme