Rritet interesi i të huajve për turqishten

Për të huajt e shumtë që jetojnë në Fehtije të rrethit Mugla, jepet kurs falas për gjuhën turke.

227948
Rritet interesi i të huajve për turqishten

Në këtë provincë jetojnë rreth 5 mijë të huaj, shumica e tyre anglezë, por edhe gjermanë dhe rusë.

Qendra e Arsimit të Popullit, duke vënë re edhe interesin e të huajve u vu në veprim për tu mësuar atyre turqishten.

Kursi që jepet dy herë në javë dhe që do të vazhdojë deri në muajin qershor ndeshet me interesin e madh të turistëve të huaj të cilët kanë blerë shtëpi dhe jetojnë për një kohë të gjatë në Fethije.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme