Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Hapet panairi i antikiteteve në New York

Disa mijëra arte dekorues, mobile antike, bizhuteri, veshje dhe stolitë kanë gjetur vend në ekspozitën dyditore që do të përfundojë sot.

Hapet panairi i antikiteteve në New York

Në zemër të ManhattanitNew York dje ka filluar ekspozita e antikiteteve e quajtur "Pier Antique Show" e cila ka mbledhur mbi 400 ekspozues.

Disa mijëra arte dekorues, mobile antike, bizhuteri, veshje dhe stolitë kanë gjetur vend në ekspozitën dyditore që do të përfundojë sot.

Koleksionistët për këtë rast nga koleksionet e tyre kanë ndarë sendet më interesante nga e kaluara që tërheqin vëmendjen e veçantë të vizitorëve.

Sendet më interesante janë, sipas vizitorëve, ato që nuk janë të njohur në epokën moderne, siç janë makina shkrimi dhe disqe gramafoni.

Në mesin e gjërave që në treg dhe në mesin e koleksionistëve kanë vlerë artistike, sentimentale dhe nostalgjike, janë ekspozuar me qindra llambat antike, orë, ibrik çaji prej porcelani, qilima, mobile të stilit barok...etj


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme