"Ngjyrat e Stambollit" në Gjermani

Në qytetin Këln të Gjermanisë, hapet ekspozita e fotografisë “Ngjyrat e Stambollit”.

251554
"Ngjyrat e Stambollit" në Gjermani

Në ekspozitë, zunë vend 12 fotografi të studentit të fakultetit të arteve në Universitetin Teknik të Stambollit, Tuna Yılmaz.

12 fotografitë që pasqyrojnë historinë kulturore të Stambollit, do të ekspozohen deri në 15 mars 2015.

Në ekspozitë, krahas nënshtetasve turq dhe gjermanë, morën pjesë edhe udhëheqësit e shoqatës së binjakëzimit të qyteteve Këln dhe Stamboll.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme