National Geographic: Shqipëria, pika më e largët e udhëtimit

Gazetari Keith Bellows i revistës së famshmes “National Geographic” përmes artikullit të tij me përshkrime reale të bukurive marramendëse të maleve dhe bregdetit shqiptar i fton turistët të vizitojnë këtë perlë të harruar ballkanase.

National Geographic: Shqipëria, pika më e largët e udhëtimit

“Pika më e largët e udhëtimit: Shqipëria”. Kështu e titullon Keith Bellows, gazetar i të famshmes "National Geographic", artikullin e tij me përshkrime reale të bukurive marramendëse të maleve dhe bregdetit shqiptar.

Ai fton turistët të mos anashkalojnë vizitën në rajonin e Ballkanit dhe kryesisht të mos anashkalojnë Shqipërinë me natyrën e saj enigmatike, e cila mund të krahasohet me vende që sot janë perla të turizmit botëror si, Papua, Guinea e Re, Myanmar, Butan etj.

Vlerësimet për bukuritë natyrore të Shqipërisë kohët e fundit janë pasqyruar në mjaftë revista e televizione prestigjioze botërore.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme