Shkup - Çarshia e vjetër, pjesa më e bukur e qytetit

Edhe pse Qeveria ka ndërtuar dhe po vazhdon të ndërtojë godina dhe ura të bukura, shatërvanë dhe po vendos përmendore të figurave historike të popullit maqedonas në kuadër të Projektit “Shkupi 2014”, Çarshia e vjetër vazhdon të jetë pjesa më e bukur.

Shkup - Çarshia e vjetër, pjesa më e bukur e qytetit

Vendi ku gërshetohen traditat, e vjetra dhe modernia, kulturat dhe religjionet është pikërisht Çarshia e vjetër turke dhe kjo e bën Shkupin qytet atraktiv për vizitorët si të huaj ashtu edhe vendas.

N.P.Bekteshi / Shkup


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme