Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Konkursi i Zërit të Turqisë - Dy kontinente, një qytet: Stambolli

Si thoni, a jeni për në Stamboll? Vallë a nuk dëshironi ta shikoni këtë qytet botëror dhe djep të qytetërimeve, ku bashkohen dy kontinente dhe arti gërshetohet me historinë?

Konkursi i Zërit të Turqisë - Dy kontinente, një qytet: Stambolli

Nëse përgjigjja juaj është “po”, atëherë ju ftojmë të merrni pjesë në konkursin, që ne organzijomë në TRT Radio Zëri i Turqisë. Bëhuni pjesëmarës në konkursin tonë duke shkruar një hartim jo më të shkurtër se 200 fjalë dhe jo më të gjatë se 400 fjalë, në lidhje me Stambollin.

Tema e hartimit është: “Dy kontinente, një qytet: Stambolli.”

Fituesit do të shpërblehen me një udhëtim 5-ditor në Turqi.

Hartimet mund t’i dërgoni deri më datë 15 korrik 2014 në:
-adresën elektronike: shqiponja@trt.net.tr
-adresën postare: PK 333, Yenisehir, 06443, Ankara, Türkiye

Nxitoni, mos humbisni kohë!


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme