Doza e tretë e vaksinës antiCovid krijon 10 herë më shumë antitrupa në krahasim me dozën e dytë

Doli në pah se doza e tretë e vaksinës së llojit të ri të koronavirusit (Covid-19) prodhon 10 herë më shumë antitrupa se e dyta.

1706547
Doza e tretë e vaksinës antiCovid krijon 10 herë më shumë antitrupa në krahasim me dozën e dytë

Doli në pah se doza e tretë e vaksinës së llojit të ri të koronavirusit (Covid-19) prodhon 10 herë më shumë antitrupa se e dyta.

Transmetuesi Publik i Izraelit (KAN) publikoi rezultatet e hulumtimit të kryera në spitalin Sheba mbi nivelin e antitrupave në trup pas dozës së dytë dhe të tretë të vaksinës.

Studimi krahasoi nivelet e antitrupave të punonjësve shëndetësorë në spital një javë pas dozës së dytë dhe të tretë.

Si rezultat u vu re se niveli i antitrupave të dozës së tretë ishte 10 herë më i lartë se i dyti.Lajme të ngjashme