Turqi – Këshilli Shkencor i Koronavirusit mblidhet me agjendë të veçantë për vaksinën

Këshilli Shkencor Mjekësor, që është ngritur për koronavirusin në Turqi, sot do të mblidhet me agjendë të veçantë për vaksinën anti-Covid.

1538282
Turqi – Këshilli Shkencor i Koronavirusit mblidhet me agjendë të veçantë për vaksinën

Këshilli Shkencor Mjekësor, që është ngritur për koronavirusin në Turqi, sot do të mblidhet me agjendë të veçantë për vaksinën anti-Covid.

Mbledhja do të fillojë në orën 17.00 me orën e Turqisë nën drejtimin e ministrit të Shëndetësisë, Fahretin Koxha (Fahrettin Koca) dhe do të realizohet online me videokonferencë.

Këshilli do të diskutojë zhvillimet në Turqi dhe botë në lidhje me vaksinën kundër koronavirusit të ri (Covid-19), procesin e vaksinimit, grupet prioritare dhe më të rrezikuara të shoqërisë.

 


Lajme të ngjashme