Shpëtohen 10 azilkërkues të prapësuar në ujërat territoriale turke nga njësitë greke

Në nënprefekturën Cesme të rrethit Izmir janë shpëtuar 10 azilkërkues të  prapësuar në ujërat territoriale turke nga njësitë greke.

1497131
Shpëtohen 10 azilkërkues të prapësuar në ujërat territoriale turke nga njësitë greke

Në nënprefekturën Cesme të rrethit Izmir janë shpëtuar 10 azilkërkues të prapësuar në ujërat territoriale turke nga njësitë greke.

Sipas deklaratës së Komandës së Rojës Bregdetare Turke, afër brigjeve të Cesmes u shpëtuan 10 azilkërkues, të cilët pasi ishin shtyrë në ujërat territoriale turke nga njësitë greke ishin endur në ujëra dhe kishin dalë në ishullin Sungukaya.

Azilkërkuesit e nxjerrë në breg u shoqëruan për në Drejtorinë e Emigracionit për të kryer procedurat e nevojshme.

 

 


Lajme të ngjashme