Brazil - Covid-19 mori 1.086 jetë në 24 orët e fundit

Raportohet se në shtetin e Amerikës Jugore, Brazil, si pasojë e koronavirusit të ri (COVID-19) kanë humbur jetën 1.086 persona gjatë 24 orëve të fundit.

1424910
Brazil - Covid-19 mori 1.086 jetë në 24 orët e fundit

Raportohet se në shtetin e Amerikës Jugore, Brazil, si pasojë e koronavirusit të ri (COVID-19) kanë humbur jetën 1.086 persona gjatë 24 orëve të fundit.

Sipas të dhënave të Ministrisë së Shëndetësisë, me 1.086 vdekjet e reja numri i viktimave në shtetin latinoamerikan ka arritur në 25.598, ndërsa numri i rasteve ka shkuar në 411.821 bashkë me 20.599 rastet e reja.

Sipas faqes së internetit "Worldometer", e cila përpilon të dhënat më të fundit mbi pandeminë, thuhet se Brazili nga pikëpamja e numrit të rasteve dhe viktimave lidhur me koronavirusin është vendi më i prekur në Amerikën Latine dhe vendi i 2-të në botë pas ShBA-së për nga numri i rasteve.

 


Lajme të ngjashme