Turqia ndan ndihma ushqimore dhe sanitare për sirianët në Kampin Miqësia

Turqia dërgoi ndihma ushqimore për familjet që ndodhen në Kampin Miqësia në Azez, që ndodhet në veri të Sirisë.

Turqia ndan ndihma ushqimore dhe sanitare për sirianët në Kampin Miqësia

Turqia dërgoi ndihma ushqimore për familjet që ndodhen në Kampin Miqësia në Azez, që ndodhet në veri të Sirisë.

Gjysmëhëna e Kuqe Turke (Kızılay) shpërndau paketa ushqimore dhe ndihma sanitare një mujore për 400 familje që ndodhen në tokat siriane përballë qytetit Kilis të Turqisë.

Në Kampin Miqësia krahas sirianëve që janë arratisur nga rajonet siriane Deyrezzor, Idlip dhe Halep, ndodhen edhe palestinezë që janë arratisur nga Kampi Yermuk.

 

Fjalët Kyçe: Kizilay , Azez , ndihma humanitare

Lajme të ngjashme