Simboli i Izmirit ndriçohet për Ditën Botërore të Alzheimerit

Kulla historike e Sahatit, simboli i Izmirit, u ndriçua me drita ngjyrë vjollcë.

Simboli i Izmirit ndriçohet për Ditën Botërore të Alzheimerit

Kulla historike e Sahatit, simboli i Izmirit, u ndriçua me drita ngjyrë vjollcë.

Me rastin e Ditës Botërore të Alzheimerit, duke u ndriçuar me ngjyrën vjollcë, u mundua të rritet vetëdija ndaj sëmundjes së Alzheimerit.

Simboli i Izmirit, Kulla historike e Sahatit në Konak, në orët e mbrëmjes mori ngjyrën vjollcë, e cila është ngjyra universale e sëmundjes.

Sipas deklaratës së bërë nga Unioni i Shkencave të Geriatrisë, Alzheimeri është një sëmundje shkatërruese dhe tërhiqet vëmendja në rëndësinë e vaksinës së pneumonisë.  


Fjalët Kyçe: alzheimer , Kulla e Sahatit , Izmir

Lajme të ngjashme