Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Përdorni vajin esencial të dafinës për një jetë të shëndetshme

Vaji i dafinës është efikas në qetësimin e kollës dhe temperaturës.

Përdorni vajin esencial të dafinës për një jetë të shëndetshme

Vaji i dafinës është një nga vajrat më efikas për forcimin dhe mbrojtjen e organizmit sepse pastron sistemin limfatik.

Ky vaj shquhet si antibiotik shumë efikas.

Kjo do të thotë se parandalon dhe pengon rritjen e mikrobeve, baktereve apo mykut në organizëm duke e mbrojtur atë nga infeksione të ndryshme.

Vaji esencial i dafinës qetëson nervat dhe zbut shqetësimet nervore.

Ai është efikas kundër spazmave, ankthit, stresit, depresionit, zemërimit etj. Ruan infeksionet e stomakut dhe e mbron nga aciditeti i tepërt dhe ulçera.

Gjithashtu ky vaj është efikas në qetësimin e kollës dhe temperaturës. Vaji esencial i dafinës është i dobishëm për organizimin e njeriut. Po ashtu po përdoret edhe në kozmetikë gjerësisht. (ATSH)Lajme të ngjashme