Brazili kaplohet nga epidemia e "etheve të verdha"

Epidemia e etheve të verdha mori jetët e 137 personave në Brazil.

Brazili kaplohet nga epidemia e "etheve të verdha"

Në Brazil i cili është përfshirë nga epidemia e etheve të verdha kanë vdekur 137 persona kurse janë regjistruar 424 raste me këtë sëmundje.

Ministria e Shëndetësisë e Brazilit njoftoi se numri i rasteve të konfirmuara i etheve të verdha është rritur në 424. Minas Gerais është shteti më i prekur nga sëmundja, me 325 raste, ndërsa 93 raste janë konfirmuar në Espirito Santos dhe katër në Sao Paulo.Lajme të ngjashme