Medine: Kryeqyteti Turistik i Botës Islame 2017

Në vitin 2015 kryeqyteti turistik i botës islame ishte zgjedhur Jerusalemi kurse në vitin 2016 ishte zgjedhur qyteti Konya në Turqi.

Medine: Kryeqyteti Turistik i Botës Islame 2017

Medine është zgjedhur nga Organizata e Bashkëpunimit Islamik (OBI) si "Kryeqyteti Turistik i Botës Islame 2017".

Në këtë kuadër në Medine, me pjesëmarrjen e presidentit dhe kryetarit të Bordit të Komisionit të Arabisë Saudite për Turizmin dhe Trashëgiminë Kombëtare, Sultan bin Selman bin Abdulaziz,

Sot në Medine janë prezantuar aktivitetet që do të mbahen gjatë gjithë vitit.

Në vitin 2015 kryeqyteti turistik i botës islame ishte zgjedhur Jerusalemi kurse në vitin 2016 ishte zgjedhur qyteti Konya në Turqi.Lajme të ngjashme