Një ditë krenarie dhe lumturie për Presidentin Erdogan

Vajza e Presidentit Recep Tayyip Erdogan, Sumeyye Erdogan sot martohet me Selçuk Bayraktar.

490882
Një ditë krenarie dhe lumturie për Presidentin Erdogan

Vajza e Presidentit Recep Tayyip Erdogan, Sumeyye Erdogan sot martohet me Selçuk Bayraktar.

Ceremonia martesore zhvillohet në Qendrën e Shfaqjeve Yahya Kemal Beyatlı në lagjen Kuçukçekmece të Stambollit.

Në ceremoninë ku janë ftuar 6 mijë vetë nga brenda dhe jashtë vendit, janë marrë masa të larta sigurie dhe disa rrugë janë mbyllur për trafikun.   Lajme të ngjashme