Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Mbrojtja e faunës së egër, simpozium ndërkombëtar në Tiranë

Kryqyteti i Shqipërisë po mirëpret Simpoziumin Ndërkombëtar të Rrëqebullit të Ballkanit, me pjesëmarrjen e përfaqësuesve mjedisorë nga vendet ballkanike dhe nga Organizata Ndërkombëtare e Mjedisit.

Mbrojtja e faunës së egër, simpozium ndërkombëtar në Tiranë

Zonat e mbrojtura janë cilësuar si fokusi kryesor i menaxhimit të habitateve, ku po flitet për mbrotjen e faunës së egër, e cila ka qenë mjaft e rrezikuar në vitet e shkuara në Shqipëri.

Rrëqebulli i Ballkanit është specie prezente në të gjitha Alpet shqiptare, por kryesisht në Parkun Shebenik-Jabllanicë, në atë të Alpeve Veriore, në malësitë e Pukës dhe të Kukësit.

Ruajtja dhe kujdesi ndaj faunës së egër, që rrezikohet në disa specie të saja, do të jetë fokusi i këtij simpoziumi ndërkombëtar në Tiranë.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme