Bled, një parajsë në tokë, përzierje unike e natyrës me traditën

Qytezën unike të ngritur në luginën e liqenit të Bledit dhe 50 km në veriperëndim të Lubjanës gjatë vitit e vizitojnë rreth 200.000 turistë nga e mbarë bota.

Bled, një parajsë në tokë, përzierje unike e natyrës me traditën

Banorët e Bledit, me ardhjen e pranverës kënaqen në bukuritë e qytetit të vet, ndërsa kohën më së shpeshti e kalojnë duke shëtitur pranë liqenit. Disa prej tyre vendosin për një drekë të këndshme apo kafe me miqtë. Për turistët të cilët dëshirojnë të vizitojnë ishullin e vogël me kishë në mes të liqenit ofrohen edhe shërbimet e transportit me një varkë të vogël.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme