Zogjtë ekzotikë të Senegalit tërheqin vëmendjen e vizitorëve

Parku natyror Parc Exotique de N’Guerigne i ngritur në një sipërfaqe mbi 15 mijë metra katrorë me afërsisht 200 lloje të zogjve është një nga destinacionet më të preferuara për vizitorët vendas dhe të turistët e huaj që vizitojnë Senegalin.

Zogjtë ekzotikë të Senegalit tërheqin vëmendjen e vizitorëve

Parku gjithashtu vizitohet edhe nga nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme, ku ata gjejnë mundësinë të shikojnë e njihen me jetën e kafshëve në natyrë, bimët dhe pemët tropikale. Vizitorët gjithashtu nëse kanë dëshirë mund të blejnë edhe nga 40 zogj të vegjël të lindur vitin e kaluar, kuptohet në lloje të caktuara të zogjve.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme