Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Suedezët në pritje të Krishtlindjeve

Suedezët nëpër sheshe dhe rrugë kryesore të ndriçuara të Stokoholmit kanë ngritur stendat, ku mund të blihen ëmbëlsira të ndryshme dhe dhurata.

Suedezët në pritje të Krishtlindjeve

Rrugët dhe sheshet e kryeqytetit të Suedisë,Stokholm edhe këtë vit janë ndriçuar me dekorime që shkëlqejnë në pritje të festave të Krishtlindjeve.

Suedezët nëpër sheshe kanë ngritur stenda, ku mund të blihen ëmbëlsira të ndryshme dhe dhurata.

Si çdo vit, ashtu edhe këtë vit, rrugët e Stokholmit u zbukuruan me drita shumëngjyrëshe, të cilat i japin një bukuri të veçantë qytetit para Krishtlindjeve.

Pamja madhështore tërheq vëmendjen e banorëve të kryeqendrës suedeze, por gjithashtu edhe turistëve të huaj, të cilët në numër të madh kalojnë Krishtlindjet në Stokholm. Atmosferën e plotëson patinazhi në ambient të hapur.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme