Turqi - Turistët preferojnë aventurat off-road

Turistët që vijnë për pushime në provincën Fethije të Mullas, e njohur për plazhet me flamurin blu, ujin e kaltër dhe bukuritë natyrore, tregojnë një interes të madh edhe për shëtitjet “safari” me xhip.

90064
Turqi - Turistët preferojnë aventurat off-road

Rrugë të vështira dhe plotë pluhur, udhëtim plot adrenalinë, ajo çfarë kërkojnë turistët që kalojnë pushimet në Fethije, të cilët tregojnë një interes të madh edhe ndaj aktivitete të tilla.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme