Frutat e thata luftojnë kancerin dhe problemet e zemrës!

Studiuesit kanë zbuluar se frutat e thata janë po aq të shëndetshme sa ekuivalentet e tyre dhe ndihmojnë luftën kundër kancerit, sëmundjeve metabolike dhe problemeve të zemrës.

75615
Frutat e thata luftojnë kancerin dhe problemet e zemrës!

Ato janë gjithashtu një burim i mirë i fibrave, vitaminave dhe mineraleve.

Shumë vende, përfshirë Turqinë, Britaninë e Madhe dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës, i kanë vënë këto të dyja në të njëjtin nivel në dietat e rekomanduara, por "The World Nut and Dried Fruit Congress" ka kërkuar që frutat e thata të njihen si të barabarta me frutat e freskëta në këshilla dietike, në të gjithë botën.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme