Pjesa e Turqisë në eksportet globale për herë të parë mbi 1%

Ministri i Tregtisë, Mehmet Mus, deklaroi të martën se pjesa e Turqisë në eksportet globale kapërceu pragun 1% për herë të parë në historinë republikane të vendit.

1721790
Pjesa e Turqisë në eksportet globale për herë të parë mbi 1%

Mehmet Mus bëri një postim në llogarinë e tij në median sociale lidhur me pjesën e Turqisë në eksportet botërore.

“Ky nivel ishte 0,14% në 1980-n dhe 0,43% në vitin 2000. Produktet turke tani eksportohen anembanë botës. Ky sukses i përket Turqisë”, shkroi ai.Lajme të ngjashme