THY ul çmimin e biletave për fluturimet drejt Evropës Lindore dhe Ballkanit

Kompania e Linjave Ajrore Turke (Turkish Airlines - THY), u ofron qytetarëve të Republikës së Turqisë mundësinë me çmime të favorshme për të udhëtuar në shumë destinacione në Evropën Lindore dhe Ballkan, përfshirë vendet që nuk kërkojnë vizë ose pasaportë

1718385
THY ul çmimin e biletave për fluturimet drejt Evropës Lindore dhe Ballkanit

Kompania e Linjave Ajrore Turke (Turkish Airlines - THY), u ofron qytetarëve të Republikës së Turqisë mundësinë me çmime të favorshme për të udhëtuar në shumë destinacione në Evropën Lindore dhe Ballkan, përfshirë vendet që nuk kërkojnë vizë ose pasaportë.

Sipas deklaratës së bërë nga Zyra për Shtyp e Linjave Ajrore Turke, udhëtarët e THY që duan të përfitojnë nga fushata, e cila është e vlefshme për një numër të kufizuar vendesh, mund të udhëtojnë për në Bukuresht, Konstancë, Shkup dhe Prishtinë në Ballkan me biletat që do të kenë blerje midis 11-21 tetor duke filluar nga 109 dollarë për periudhën e udhëtimit nga 1 nëntor-27 prill 2022. Duke filluar nga 119 dollarë për në Sofje, Varna, Kishinau, Kluzh, Zagreb, Lubjanë, Dubrovnik dhe Sarajevë, nga 129 dollarë për në Beograd, nga 139 dollarë në Podgoricë, nga 129 dollarë për në Tbilisi në Kaukaz, 119 në Batumi, Karkiv, Lviv dhe Zaporizhia. Në Ukrainë do të jenë në gjendje të fluturojnë me çmime duke filluar nga 129 në Mykolaiv, 159 në Kiev dhe 169 dollarë në Odessa.

Nënshtetasit turq do të mund të udhëtojnë në qytetet ballkanike të Beogradit, Podgoricës, Prishtinës, Sarajevës dhe Shkupit pa vizë, dhe në Ukrainë dhe Moldavi pa pasur nevojë për pasaportë, vetëm me një kartë identiteti.

Çmimet në kuadër të kësaj fushate do të jenë të vlefshme për biletat e blera nga faqja e internetit e THY. Çmimet mund të ndryshojnë në zyrat e biletave dhe agjencitë e udhëtimit.

 


Lajme të ngjashme