Në ditën e parë të Bajramit Aeroporti i Ankarasë mirëpriti 25.000 udhëtarë

Parashikohet që gjatë pushimeve të bajramit (20-25 korrik) të transportohen 100 mijë pasagjerë përmes “Esenboğa”.

1678398
Në ditën e parë të Bajramit Aeroporti i Ankarasë mirëpriti 25.000 udhëtarë

Në ditën e parë të Kurban Bajramit (20 korrik), 25 mijë pasagjerë përdorën aeroportin “Esenboğa” në Ankara.

Parashikohet që gjatë pushimeve të bajramit (20-25 korrik) të transportohen 100 mijë pasagjerë përmes “Esenboğa”.

Ekipet e kompanisë “TAV” që operon terminalin dhe të shoqërisë që ofron shërbimit aeroportuale “Turkish Ground Service” (TGS) kryejnë veprimet e nevojshme para udhëtimit në përputhje me masave antiCovid (respektimi i rregullave si: mbajtja e maskës, distanca fizike dhe higjiena personale) duke filluar që nga pjesa hyrëse e aeroportit dhe pastaj i orientojnë udhëtarit drejt avionit. 

Të gjitha ambientet e terminalit duke filluar që nga dyert që hyjnë pasagjerët, sportelet, sallat e pritjes dhe tualetet gjithashtu dezinfektohen në intervale të rregullta kohore.

 


Lajme të ngjashme